Personeel

Loonbedrijf Altena is bovenal een familiebedrijf. Al onze werknemers zijn door hun inzet en motivatie tot meer dan alleen werknemers geworden. Samen met hen hebben we het bedrijf kunnen uitbouwen tot wat het nu is. Om u een juiste indruk te geven van het bedrijf vinden wij het dan ook belangrijk om u kennis te laten maken met onze werknemers. Graag stellen wij hieropvolgend iedereen aan u voor.

HENK
Van alle werknemers is Henk het langst in dienst. Dat hij alle kneepjes van het vak kent behoeft geen uitleg. Op dit moment heeft hij de werkplaats onder zijn hoede. In zijn blauwe servicebus, niet te verwarren met de blauwe buurtbus, schiet hij waar nodig te hulp, het liefst onder het genot van een klein sigaartje.

STEPHAN
Part-time boer en part-time loonwerker. Als loonwerker is de goedlachse Stephan op alle machines thuis, maar ook binnen het grondverzet is hij vaak met de mini-kraan onderweg. Zijn lach werkt aanstekelijk en zorgt altijd voor een vrolijke noot.

JAN-HENK
Naast het werk op zijn eigen boerderij is Jan-Henk ook bij ons werkzaam, vooral binnen het grondverzet. Zodra het ergens druk wordt maken we echter ook graag gebruik van zijn ervaring in de bedrijfsverzorging. De gemoedelijke aard van Jan-Henk zorgt voor een goede balans.


HENRI
Deze rustige Bruchtervelder, ooit dakdekker, heeft zijn voorkeur op de grond gevonden. Hij is een waar virtuoos op de shovel. Hij gaat dan ook ‘grondig’ te werk en doet dit met veel plezier.


ARNOUT
Lang geleden begonnen als part-time man van de boekhouding, maar die taak heeft hij doorgeschoven. Ook zijn baan als agrarisch adviseur bij een bank heeft hij opgegeven om zijn roeping te volgen: melkveehouder. Als adviseur blijft hij echter aan ons bedrijf verbonden.

ROBBIN
Al tijdens zijn schooljaren heeft Robbin ons team versterkt tijdens hoogtijdagen en zich daarmee bewezen in het loonwerk. Na het afronden van zijn opleiding in de landbouw en veehouderij was er zeker plaats voor hem bij ons bedrijf, maar de kraan lonkte wel heel erg.... Inmiddels is hij ook gediplomeerd kraanmachinist en beheerst hij alles, behalve lonken naar het vrouwelijk schoon. Zijn collega's willen hier graag een oplossing voor zoeken, maar Robbin heeft daarvoor geen tijd....

HERMIEN
 
Vanaf 2012 is Hermien bij ons op kantoor te vinden. Zij verwerkt hoofdzakelijk de werkbonnen van onze jongens. Sinds een jaar vormt ze met Edwin het vaste team op kantoor. Daarnaast is ze lekker druk met haar gezin en staat ze graag voor een ander klaar.

 

 

 

 EDWIN

We zijn erg blij met Edwin, een welkome aanvulling op ons kantoor. Gelukkig komt hij uit een agrarische omgeving en weet wat er speelt op ons vakgebied. Een pils met een bal gehakt gaat er goed in. Hij komt uit Gramsbergen; we onderzoeken nog of dat een voordeel of een nadeel is.....

PATRICK

De jongste telg van ons gezelschap, maar daarom niet de minste. 

De opleiding aan de Groene Welle is bijna voltooid. Had hij eerst nog plannen om het grondwerk in te gaan, dit heeft hij toch bijgesteld en gaat straks de opleiding loonwerker volgen. Deze boerenzoon heeft zijn stages bij ons afgerond en zich daarmee zo verdienstelijk gemaakt dat we hem graag inlijven.

MARK

Mark heeft bij een aantal bedrijven zijn ervaring opgedaan als machinist van de grootste tractoren of chauffeur van de meest uiteenlopende transporten.
Vanaf eind februari 2017 is hij ons team komen versterken. Deze Gramsberger Aap heeft ook een mooie hobby naast zijn werk: hij gaat graag met zijn muzikale maten op pad.

 

 

STAGIAIR
Omdat er zo'n gevarieerd aanbod in werkzaamheden binnen het bedrijf is worden we veel gevraagd voor stageplaatsen. Dit kunnen kort durende stages zijn, maar ook stages voor langere tijd.
We zijn een erkend leerbedrijf en hebben goed contact met De Groene Welle in Hardenberg.

De erkenningen door Kenteq, Aequor, Fundeon zijn allemaal opgegaan in één erkenning door de SBB.

 

Naar mobiele navigatie