Veiligheid

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=txBrHwjG2MY

Veiligheid, gezondheid en milieu staan hoog in ons vaandel. Niet alleen in gedrag, maar ook in het gebruik van materialen en machines. Bovendien nemen we hierin graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sinds enkele jaren is ons bedrijf VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Jaarlijks worden we getoetst of we in alle opzichten nog aan de norm voldoen.

Veiligheid heeft niet alleen te maken met veilige, gecertificeerde machines, maar ook met gecertificeerd personeel. We streven er bovendien naar elk personeelslid jaarlijks minimaal één (bijscholings)cursus te laten volgen.

Veiligheid is niet alleen van belang op ons eigen terrein of op de werklocatie, maar ook op de openbare weg. We doen er alles aan om veilig weggebruik te bevorderen, o.a. door als gastbedrijf op te treden voor het educatieprogramma VOMOL.

Dit  staat voor ‘Veilig Omgaan Met Opvallend Landbouwverkeer’.Het  is een programma voor kinderen van groep 7&8 van basisscholen, die vaak in aanraking komen met opvallend landbouwverkeer.

Naar mobiele navigatie