Wie zijn wij

Loonbedrijf Altena gaat al een hele tijd mee. In 1937 heeft Hermannes Altena een gemengd bedrijf opgezet in Kloosterhaar. Zijn zoons Herman en Hendrik hebben dit bedrijf voortgezet, waarna het uiteindelijk is overgenomen door Herman Altena. Herman had echter andere plannen met het bedrijf en heeft zich vanaf 1980 voornamelijk op akkerbouw en loonwerk gericht. Inmiddels hebben ook Herman’s zoons, Herman-Jan en Johan, zich met het bedrijf ingelaten en hebben zodoende ook hun stempel op het bedrijf gedrukt. Opnieuw is het bedrijf uitgebreid, maar nu met name in het transport en grondverzet.

herman_altena.JPG

HERMAN
Herman zijn hart ligt bij de akkerbouw en met name de verbouw van aardappels. Hij is de specialist op het gebied van gewasbescherming.
Vanaf zijn 14e is Herman al werkzaam in dit bedrijf. De laatste jaren wordt hij door iedereen aangesproken met "Ouwe", maar dit deert hem niet omdat hij het werk na al die jaren nog met plezier doet.

herman-jan_altena.JPG

HERMAN-JAN
Herman-Jan is de spil van het bedrijf. Hij doet de planning en is creatief (en effectief!) in het bedenken van oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. Het woord "nee" kent hij niet.
Van elk probleem weet hij een uitdaging te maken; het regelen zit hem in het bloed.

johan_altena.JPG

JOHAN
Johan heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de man van de techniek binnen het bedrijf. Hij is liever op de achtergrond, maar heeft bewezen in alle takken van het bedrijf zijn weg te kunnen vinden. Hij is op alle machines thuis, maar bestuurt ook graag zijn oude (Jo)Hanomag.

Naar mobiele navigatie